Uw Hulp!

maendeleo-icon-heart

Een donatie aan Stichting Maendeleo betekent investeren in actieve helpers en directe hulp. Omdat wij geen administratief apparaat hebben stromen de donaties rechtstreeks naar waar de hulp het meest nodig is. Het is effectief, verifieerbaar, duurzaam én gedragen door liefde. Geef samen met ons deze kinderen, jongeren en de arme plattelandsbevolking in Kenia een mooie toekomst. Dankjewel – Asante sajna!

maendeleo-hand

10 Euro

Voor 10 Euro per maand (Euro 120/jaar) sponsort u een kind van een Kenya Care moeder op een dagschool in Kenya, inclusief uniform, schoenen én een maaltijd per dag.

maendeleo-school-bus
maendeleo-hand

16 Euro

Voor 16 Euro per maand (Euro 192/jaar) sponsort u een gehandicapt kind en kan deze naar de Port Reitz School. Met dit geld wordt het schoolgeld betaald, inclusief het schooluniform en benodigde schoolmaterialen. U geeft het kind niet alleen een kans op een betere toekomst maar ook het gevoel gezien te worden.

maendeleo-book
maendeleo-hand

25 Euro

Voor 25 Euro per maand (Euro 300/jaar) kan een hivpositieve moeder het intensieve opleidings- en begeleidingsprogramma volgen van Kenya Care. Zij leert dan hoe om te gaan met haar ziekte en we helpen haar bij het verwerven van een inkomen door het opzetten van een eigen bedrijfje.

maendeleo-business-ideas

"*" geeft vereiste velden aan

Name*
Adres
Maendeleo Newsletter
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In veel gevallen kunt u uw donatie bij de belastingaangifte opvoeren als giftenaftrek!
Lees meer over doneren met belastingvoordeel.

Benieuwd hoe wij omgaan met uw privacy? Lees het in onze privacyverklaring.